Bidens enorma valfusk

När det kommer till demokrati är det såklart viktigt att det går rätt till i valen. Att det inte fuskas. Annars kunde man lika gärna avskaffa valen, och därmed det lilla av demokrati som återstår.

Gammalmedia talar generellt väldigt tyst om det utbredda valfusket i en majoritet av delstaterna under presidentvalet 2020. Här är bara en del av det kommit fram.

Döda som röstat

I ett stort antal delstater har man kunnat konstatera att tusentals döda personer röstat på Biden. Personer som officiellt är döda sedan länge har begärt röstsedel, som de fått, och skickat in igen.

Bara i Pennsylvania tycks fler än 21 000 döda ha röstat på Biden:

I Nevada har det konstaterats att fler än 3 000 döda har röstat:

Över 1200 döda som röstat enbart i Wayne county, Michigan, klistrar in bild under om Twitter får för sig att censurera, likt Instagram gjorde med inlägget ovan.

* Klicka gärna på pilarna bredvid bilderna för att se ytterligare bilder

Mjukvaruglitch

En ”bugg” i rösträkningsmjukvaran Dominion Democracy Suite 5.5 upptäcktes av en slump i Antrim county i Michigan på valdagen. Det ledde till manuell omräkning. Det visade sig då att 6 000 röster felaktigt hade räknats till Biden och tagits från Trump, bara i detta county. 69 av Michigans 81 counties använde denna mjukvara. Full manuell omräkning måste nu ske.

”Buggen” har därefter konstaterats även i andra delstater. Mjukvaran används i 30 av USA:s delstater, däribland alla de stora swing states.

Företaget som säljer mjukvaran donerade enligt Bloomberg mellan en kvarts och en halv miljon till Clinton Foundation 2014, och har även kopplingar till det demokratkontrollerade representanthusets talman Nancy Peloci. Systemet består dessutom delvis av komponenter tillverkade i Kina.

Direktlänk till tweet med videon:

Sharpies

I bland annat Arizona blev många uppmanade att använda tuschpenna, vilket gjorde att deras röster blev diskvalificerade. En röstmottagare erkände att det antagligen kommer påverka valresultatet. Detta är föremål för en rättslig undersökning.

Över en miljon röster plötsligt funna under valnatten, alla till Biden.

Man har gjort gällande att av de som poströstar är det antagligen fler demokrater än republikaner. Men av de poströster som ”hittades” tidigt på morgonen under valnatten, efter att tiden gått ut, tillföll 100% Biden. Är det sannolikt att Trump skulle få 0% av de rösterna, eller är det snarare matematiskt, statistiskt och praktiskt omöjligt?

In Michigan, the vote “inexplicably” jumped up over 130,000 votes for Biden in the middle of the night, without a single new vote for Trump. In this Facebook video, one of the Detroit ballot counters says that they were ready to go home when suddenly a white van, a Chrysler, and a Ferrari, pulled up with over 130,000 additional ballots. In her own words, “Every single ballot, literally 100% of 130,000 ballots, were all Biden ballots that hadn’t been delivered to the precinct before the cut off time.

TTAC

Trump varnade för detta under sin presskonferens vid tvåtiden på natten, bara timmar innan det hände.

Q varnade också för detta redan i juni respektive september, och det utspelade sig precis som Q förutsett:

Hur kunde de veta? Hört talas om underrättelsetjänster?

När Trump sedan tweetade om det inträffade censurerades han av Twitter:

Fler som röstat än röstberättigade

I 27 delstater har fler röstat än det finns röstberättigade. De delstater där det skett mest har haft demokratguvernörer. Vad säger det?

Röster kastade i sopor och uppeldade

På ett flertal platser i landet har röstsedlar för Trump hittats i soporna. Många röstsedlar har försvunnit. Valarbetare filmar sig själv, säger ”Fuck Trump”, har stulit runt 80 röster, sätter eld på dem och visar fingret.

Valobservatörer har inte fått observera

7 nov höll Rudy Giuliani en presskonferens i Pennsylvania om valfusket, med fokus på att inga valobservatörer på många ställen fått göra sitt jobb. I videon vittnar ett antal observatörer om detta faktum, den förste att göra det har även blivit hotad.

Rättsliga processer är igång i ett flertal delstater.

Här en inspelning från när en republikansk observatör ifrågasätter att det bara är demokrater som får räkna de mystiska röster som inkom tidigt på morgonen, och vädjar om att även republikaner ska få hjälpa till att räkna dem:

Nedan även ett pressmeddelande från Trump som tar upp bland annat detta.

Demokrater har i domstol bestridit observatörers lagliga rätt att observera

Trump tog det till domstol i Pennsylvania att de lagliga observatörerna som var där för att säkerställa att allt gick rätt till inte fick möjlighet att göra sin plikt. Domaren gav honom rätt:

Men istället för att lyda domen motades de bort ännu mer, och man bestred domarens beslut. Lagen är klar och tydlig. För att undvika valfusk ska observatörer tillåtas. Domaren klargjorde att så var fallet. Om man inte har någonting att dölja, varför då mota bort observatörerna, och dessutom bestrida den självklara lagen upp till högsta domstolen i delstaten?

De täckte även över fönster för att förhindra insyn i Detroit:

Här ändrar en rösträknare en röst i livesändning. Här skrynklar en annan rösträknare i Atlanta ihop en röst och slänger den. Valobservatörer vittnar om hur blanka valsedlar räknats till Biden. Ett gäng oärliga rösträknare ändrar folks röster så fort de som röstat har lämnat rummet. Valarbetare i Arizona plockar upp valsedlar dagen efter valet, när Fox oförklarligt gått ut med att Biden vann i Arizona.

Demokraterna, ivrigt påhejade av sina kompisar i kommunistpartiet i Kina, kan sin Stalin:

Datumstämpelförfalskning

I ett uppmärksammat fall med en visselblåsare vid USPS, amerikanska posten, framkom att hans chef beordrat datumförfalskning på paket med röstsedlar, så att det såg ut som att de varit skickade i tid till valet 3 november, för att sedan skicka dem vidare. Ytterligare 3 visselblåsare har sedan intygat detta.

Visselblåsaren intervjuas av Project Veritas.

Dagen efter framkom att FBI undersöker saken.

Inte bara det, i Detroit täckte man fullständigt över fönster för att förhindra insyn över rösträkningen. Det är i Michigan tillåtet för allmänheten att observera

Övrigt

Här är en sida som crowdsourcar bevis på valfusk, riktad till journalister.

Här är två stämningsansökningar från Sidney Powell till Georgia och Michigan, som Twitter förbjuder att man delar: https://smaulgld.com/twitter-has-banned-links-to-the-georgia-and-michigan-kraken-law-suits/

Här presenterar den demokratiske doktorn hur Google påminde liberaler om att rösta, inte republikaner, klicka här.

Som en lite bonus kan även nämnas att CIA blandat sig in även i detta val enligt generallöjtnant Thomas McInerney vid amerikanska flygvapnet. Denna video är väldigt censurerad:

Trump varnade upprepade gånger för osäkerheten med mail-in ballots, och vilket kaos det skulle leda till:

Alla toppdemokrater har tidigare år intygat hur osäkra mail-in ballots är och hur lätta de är att manipulera. Det cirkulerade för några månader sedan många sådana klipp med bland annat Chuck Schumer, Obama och Pelosi, men jag lyckades nu inte hitta ett enda. Lägg gärna en länk i kommentarerna om du hittar ett sådant klipp!

Men nu är det plötsligt hur säkert som helst med mail-in ballots, och inga problem? Hur ser det ut egentligen med facit i hand? På valnattsmorgonen hittades 1,5 miljoner röster, 100% till Biden, 0% till Trump. Behöver det sägas mer?

Kanske det Biden själv sa några dagar innan valet:

”Vi har nu satt ihop, och Obama dessförinnan, den största och mest alltäckande väljarbedrägeriorganisationen i amerikansk historia”:

Joe Biden (creepy uncle)

2 reaktioner till “Bidens enorma valfusk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s