Bidens korruption

Det finns några områden ”vår vän Biden” (enl. SVT) är känd eller snarare ökänd för. Som ett led i mina försök att göra den bild som målas upp av presidentkandidaterna i USA 2020 av gängse kanaler mer nyanserad skulle jag här vilja presentera lite av Bidens korruption. Se även mitt blogginlägg om Trumps positiva prestationer, prestationer som av någon outgrundlig anledning inte nämns över huvud taget i svensk lamestreammedia.

Likaledes, är det inte oerhört märkligt att vi inte ser någonting negativt om Biden i media, på samma sätt som vi inte ser någonting positivt om Trump? Trump har vi däremot fått hjärntvättat in i ryggmärken att han är misogyn narcissistisk rasistnazist. Han yttrade faktiskt orden ”grab them by the pussy” en gång för 15 år sedan i ett privat samtal, vilket förvisso inte var så snyggt, men låt se hur det står sig mot Bidens track record.

Sniffande och tajfsande (misogyn)

Detta har gett upphov till smeknamnet Creepy Uncle Joe, och det finns rikligt med bildbevis. Joe tycks gilla att sniffa och ta på bland annat kvinnor offentligt, gärna framför deras män, så att de känner sig maktlösa:

Det är inte bara kvinnor Biden gillar att sniffa, tafsa och ta opassande på. Notera greppet han tar på bebisen högst upp till höger i bilden i bilden ovanför.

Här är ett 10 timmar långt klipp från olika tillfällen då Joe inte direkt respekterat några gränser:

Mutor och skumma affärer

Detta beteende hos Joe Biden har gett upphov till smeknamnet Quid Pro Joe.

Vi har till exempel fallet med Burisma, där Joes son Hunter sitter med i styrelsen. Du vet, crackpipe-Hunter? Han som haft sex med sin döda brors dotter åtminstone sedan hon var 14 år gammal, men det är en sån där grej man inte får prata om (censureras, hur var det nu igen med vikten av yttrandefrihet för en demokrati?).

Hur som helst, det var i Ukraina välkänt att Burisma är korrupt, så pass att företaget var föremål för rättslig undersökning. Biden, som då (2016) var vice president i USA under Obama, använde sin position och krävde av Ukrainas premiärminister att åklagaren för fallet skulle avskedas, annars skulle Ukraina – som var i desperat behov av pengar – nekas ett lån på 1 miljard dollar. Detta skryter Biden till och med om offentligt vid den i sig mycket tveksamma organisationen CFR, Council of Foreign Relations.

Tills för några månader sedan fanns inspelningen på en mängd ställen online. Nu har den magiskt tagits bort från Internet. Jag kunde inte ens ladda upp det här på min blogg, och videon som finns på BitChute ger ett felmeddelande (!). En tidning som skrev om det lyckas inte heller få klippet att fungera längre. Vi får se om jag lyckas navigera runt blockaden (det ser ut att ha lyckats, se klippet direkt nedan):

Biden är återigen föremål för rättslig undersökning i Ukraina:

I samband med dessa rättsliga undersökningar i Ukraina har inspelningar av Bidens telefonsamtal läckt ut. Här är delas av de läckta samtalen som i princip bevisar det Biden skryter med (deras äkthet är under utredning):

Biden fick senare 900 000 dollar ”för lobbying” (läs i mutor) av Burisma.

De ovan nämnda inspelningarna är läckt material från en undersökning av NABU (National Anti-Corruption Bureau of Ukraine) om Bidens korruption i fallet Burisma, här finns rikligt med material (klicka här). Tidigare lades råmaterial i form av inspelningar av telefonsamtal samt NABU:s presskonferenser upp både på YouTube och Vimeo, men det materialet har censurerats bort. Nu hittar man bara spillror av det på BitChute (klicka här). Här ett exempel på en presskonferens:

Detta material läckte ut ungefär då starka krafter lyckades få näste åklagare sparkad, och fallet överfört till det Soroskontrollerade NABU:

Fallet är ännu inte avklarat enligt denna artikel i The Washingtong Pundit. I augusti 2020 gick en domstol i Ukraina ut med att Biden är kopplad till Burismaskandalen. Burisma förlorade även i september 2020 ett fall där de stämde Ukrainska statens representant i fallet, och tvingades istället erkänna att de mutat Joe och Hunter Biden:

Sedan har vi även fallen där Joes bror James Biden utan att ha någon erfarenhet fick ett byggkontrakt värt 1,5 miljarder dollar i Irak (klicka här), och Hunter fick ett kontrakt värt lika mycket i Kina (klicka här). Detta är inget nytt och har rapporterats i mainstreammedia i USA under lång tid.

Några veckor innan valet framkom i samband med den artikel i New York Post, som social media var extra snabba med att förbjuda spridningen av, att Joe ville ha 10% på de kontrakt hans familjemedlemmar fick. Kontrakt de alltså fick enbart på grund av att Joe Biden var vicepresident och hade ett namn, inflytande och kontakter. Vilket är strikt förbjudet enligt Amerikansk lag.

Sedan har vi Bidens fina cancervälgörenhetsorganisation, som betalade ut flera miljoner i löner men inte en cent till forskning:

Mer information om t.ex. Biden kan man få från gnews.org, en sajt som har mycket material om korrupta västerländska politiker. En sajt man inte heller får länka till på social media. De säger sig ha flera terabyte data om en stor del av politikerna, då de lyckats få tag i de hållhakar Kinas regering har på dem. Gnews drivs av en rik Taiwanes, som flytt till USA, och som vill rasera det diktatoriska kommunistiska fascistpartiet KKP:s styre över Kina och befria dess befolkning från allt grymt den utför, som att skörda organ från levande människor.

Under rubriken skumma affärer kan vi även smyga in hur Biden på 70-talet hade en affär med en gift kvinna inte långt efter att hans egen fru gått bort i en bilolycka. Det har framkommit att han upprepade gånger ljugit om hur den olyckan gick till. Senare gifte han sig med den nya flamman:

Rasism

I media har det talats mycket om att Trump skulle vara rasist. Låt oss se hur Biden står sig i jämförelse.

Biden har upprepade gånger sagt ”nigger.

Han har till svarta sagt att ”Om du har problem med att avgöra om du ska rösta på Trump eller på mig är du inte svart”:

Han har också sagt att ”fattiga barn är precis lika begåvade som vita barn”.

Han har om Obama sagt att han är ”ren och välartikulerad”, som att han insinuerade att han är det trots att han är svart:

Biden låg bakom ”the 1994 crime bill” som gött fängelseindustrin och splittrat hundratusentals familjer genom att sätta dit främst männen för småsaker, och gett dem ofantligt långa straff. Denna lag har drabbat svarta allra mest:

Trump har nu äntligen tagit bort den lagen och genomfört en länge efterlängtad fängelsereform, bland annat i form av The first step act, som underlättar för de som sitter i fängelse att komma ut i samhället igen som produktiva och integrerade samhällsmedborgare.

1977 uttalade sig Joe om att han var orolig att hans barn skulle växa upp i en ”rasdjungel” om åtgärder skulle vidtas för att minska segregationen.

Biden var, likt de flesta demokratledare, vän med senator Robert Byrd.

Byrd var en Grand Wizard i KKK, som var demokraternas militanta gren i början av 1900-talet, likt Antifa och BLM idag. Här är Byrds begravning:

PK-hjärntvätten är ju som bekant ganska kraftig i Sverige, så det kan vara lämpligt att smyga in en liten kort historielektion:

Demokraterna har alltid varit rasistpartiet, även om de kört en PR-kupp och sedan ett antal decennier anklagar motståndarsidan för att vara och göra det de själva är och gör, för att få röster. Så pass smarta är de i alla fall att de vet att de inte skulle få folkets röster om folket visste hur det egentligen är. Partiet härstammar från sydstaterna som ville försvara slaveriet, en anledning till inbördeskriget i USA.

Här en valannons anno damals:

Tur att media täcker upp för Biden och demokraterna:

Allt detta är mer eller mindre allmänt känt i USA, där media traditionellt inte varit lika kontrollerad som i ”den sista sovjetstaten” Sverige, där det är mycket lättare för media att måla upp en mycket skev världsbild, som de flesta intet ont anande svenskar köper med hull och hår som varande en ärlig återgivning av verkligheten.

Knäppa utspel

Det finns också mycket mer, som Bidens fallerande hälsa, vilket gjort att han sagt de mest konstiga saker det senaste året. Han är t.ex. även för krigsindustrin och vill inte att USA ska dra sig tillbaka, (vilket Trump nu ser till att det sker).

Visdomsord från Joe Biden

Låter det som ett dåligt skämt att Biden skulle säga något sådant? Ett påhopp? En osmaklig anklagelse? Hör och se Biden själv säga det:

Ingen fara

Men det är ingen fara va, vi hejar på Biden ändå, eller hur!?

Tack lamestreammedia för att ni står upp för Biden!

Börjar du nu tvivla du på att Biden självklart vann? Eller tror du fortfarande att denne pajas, som erkänt att han fuskade sig igenom sin utbildning, inte kan ha försökt fuska i presidentvalet?

Tror du det fortfarande efter att ha sett den enorma mängd bevis på valfusk som framkommit (klicka här)? Det spelar ingen roll om han själv sa det nedanstående veckan innan valet?

Tycker du fortfarande att Biden borde bli president?

Eller kan du rentav tänka dig att de som äger gammalmedia, de institutioner i samhället som har störst makt att forma vår världsbild, inte nödvändigtvis har rent mjöl i påsen? Att det inte är otänkbart att media kan korrumperas? Att det kanske är institutioner som de som söker makt på andras bekostnad väldigt gärna vill kontrollera? Speciellt i en demokrati, där det är av avgörande vikt vad folket tror?

Och glöm inte att du är oändligt älskad, du kan känna dig trygg och har allt du behöver för att klara dig.

2 reaktioner till “Bidens korruption

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s