Popcorn och storm

När det var mindre än en vecka kvar till vad många antar kommer vara installationen av den extremt fuskande Joe Biden som president över världens mest inflytelserika land, började det blåsa upp till storm, och starka vindbyar började göra sin påminda. Regeringskriser, korruptionsskandaler och annat smått och gott började plötsligt skaka många regeringar, främst i Europa.

Estlands premiärminister i korruptionshärva, Nederländska regeringen avgår efter skandal, Merkel ställer inte upp för omval, Rysslands regering avgår (utom Putin), regeringen i Italien brottas med skandalen att vara inblandad i manipulationen av presidentvalet i USA och nära att upplösas, Kuwaits regering kastar in handduken, och så vidare.

26 000 soldater i DC för virtuell installation

Samtidigt kommer nationalgardet att vara på plats i Washington den 20:e januari med 26 000 man. Biden vågar inte ha en vanlig installation, ”med tanke på Corona och alla våldsamma Trumpsupporters”, så den kommer ske virtuellt. Vad ska man då med 26 000 beväpnade soldater i Washington till? Ett antal som är högre än det USA har både i Irak och Afghanistan. Varför höga staket med taggtråd?

Röda flaggor avbockade

Sommaren 2020 postade Q ovanstående lista, vilket tolkades som 6 flaggor som ska tickas av för att något för allmänheten ospecificerat ska hända. Men man kan tänka sig att det handlar om att spela trumfkortet, att något stort kommer hända.

De flesta av dessa har nu tickats av. Trump har tagits bort från Twitter. Militaren flyttas runt ”för att förhindra upplopp”. Secretary of defence Pompeo tweetade 6 röda flaskor israeliskt vin.

Nationella popcorndagen

Var lugnet i stormen

Ingen anledning till oro, patrioterna har kontroll, vi är i femtonde ronden, enjoy the show!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s