Vintersolstånd i Anundshög 2020

Liten video som fångar delar av de ceremonier som ägde rum i Anundshög i samband med vintersolståndet

Ett 80-tal Wake Up Friends träffades i magiska Anundshög 20/21 december 2020, för att under två dagar av ceremonier välkomna det nya året och den nya tiden: vattumannens tidsålder.

Förutom vintersolståndet låg Jupiter och Saturnus väldigt nära varandra för första gången på 800 år. När de är i konjunktion kallas det även av astronomer för ”den stora konjunktionen”, då planeterna i fråga är de klart största i vårt solsystem. Konjunktionen kallas även ”Betlehems stjärna”, som alltså även inträffade vid tiden runt Jesu födelse i fiskarnas tecken. Inte nog med det, de träffades nu i 0 grader vattumannen, vilket många ser som ett tecken på att vi tar stora kliv in i vattumannens tidsålder nu (likt hur fiskarnas tidsålder började för lite drygt 2000 år sedan). För mer info om den astrologiska betydelsen, klicka t.ex. här.

Med oss var även naturväsen på högre frekvenser, som visade sig på bild i form av ljussfärer, se videon ovan och bilderna nedan, som alla är original och obearbetade.

Magisk första morgon då vi välkomnades av en vit ljusboll vid inträdet till området.
Efter en glädjefull dans ivrigt påhejade av både drakar och tomtar visade sig en dubbelsol 5 gånger (som tecken på att vi är på väg in i 5D?) kraftigt, på toppen av en pyramid. Till saken hör att vi strax innan dansen även utförde en ceremoni kopplad till Solpyramiden i Bosnien. När alla stod och beundrade det himmelska skådespelet lät sig en blå orb fångas på bild.

Om du inte hört talas om sådana ljusbollar tidigare, eller bara är allmänt skeptisk till sådant som inte passar in i den begränsade världsbild vi blir matade med, och antar att det bara är ett optiskt fenomen till följd av solljusets kontakt med kamerans lins: Titta på videon ovan, se hur det absolut inte kan vara en sådan, titta på bilderna igen, och förundras 🙂

Som jämförelse kan man även se detta klipp från en av de nyupptäckta och i tusentals år övergivna tunnelsektionerna i anslutning till den väldiga pyramiddalen i Bosnien, där olika personer ett flertal gånger fångat hela strömmar av orbs, som dock lyser svagare än de ovan. Här ett exempel:

2 reaktioner till “Vintersolstånd i Anundshög 2020

  1. Hej det är inte några orbs på bilderna det är optical ghost som blir i dåliga objektiv när ljuset reflekteras av inkommande ljus i mitt finnes det inga sådan speglings med och ingen som var där såg dom heller utan bara efter när man se bilderna Tomas

    Gilla

    1. Jag har också tänkt på det. Men det var de med öppna tredje ögon som sa att de såg tomtar där precis då. Och på videosnutten rör sig inte bollen i sync med rörelsen av kameran. Däremot rörde den sig i sync med en annans kamera som filmade bredvid. Jag är öppen för att det kan vara ett optiskt fenomen, men lutar åt andra hållet 🤗

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s