Ivermektin mot Covid-19!

Se dr Pierre Kory den 8 dec 2020 under ett möte vid Homeland Security Committee med fokus på tidig behandling av COVID-19, vittna om att alla data pekar på att ivermektin är en ”mirakelmedicin” mot Covid-19.

Dr Kory talar inte i egenskap av sig själv, utan företräder organisationen Front-Line COVID-19 Critical Care Alliance med medlemmar från hela världen, som tillsammans har nästan 2 000 publicerade artiklar i medicinska peer reviewade tidskrifter och drygt 100 års erfarenhet av patientnära klinisk behandling på IVA!

(Uppdatering: Och självklart blir det censurerat då det utmanar narrativet, men klicka här för att komma till en annan sajt där klippet ligger uppe)

Här är en PDF av detta tal inför Amerikanska senaten om man föredrar det: https://www.hsgac.senate.gov/imo/media/doc/Testimony-Kory-2020-12-08.pdf

Ivermektin handlar det alltså om, som hittills främst använts för vård av djur eller rosacea. Klicka här för att se vad FASS har att säga om det.

Ska vi gissa att gammalmedia kommer göra sitt yttersta för att tysta och sedan om nödvändigt smutskasta användningen av även denna substans/behandlingsform för behandling av Covid-19?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s