Bevisen på valfusk fortsätter välla in

Media låtsas fortfarande som att allt är enligt deras allt annat än faktuella och neutrala blitzpropaganda dagarna efter valnatten: ”Det finns inga bevis, Biden har vunnit, Trump är en gnällig looser”, ett budskap vi hamrades med de första dagarna efter valet. (Löpsedlarna nedan är från 5 resp. 6 november)

Därefter, när budskapet hamrats in ordentligt, blev valet en icke-fråga, och man började istället fokusera på nästa covidvåg, som så lämpligt nog drog in över hela (media-)världen just då.

Inga bevis?

Man har flera hundra undertecknade affidavits, alltså människor som vittnat under ed, man har videobevis, man har statistiska bevis, man har rösträkningsmaskiner som bevisligen räknar till Bidens fördel, man har observatörer som inte fått observera och mängder med ytterligare bevis på valfusk.

Vittne under ed räknas som den starkaste sortens bevis i domstol, då människan är redo att riskera sin frihet om man vittnar falskt. Bara där blåljuger gammalmedia oss rakt i ansiktet. Dags att sluta lita på dem?

Nedan är några av de bevis som dykt upp bland annat under den senaste tidens rättsprocesser

Visselblåsande lastbilschaufför för USPS vittnar om 288 000 försvunna röstsedlar:

Vittne: 30 000 röstsedlar räknades om mellan 9 och 10 gånger

Minst 289 866 ogiltiga röstsedlar bara i Arizona?

570 000 märkliga röster på Biden i Pennsylvania, bara 3200 på Trump, hör reaktionen i rättssalen:

Lagstiftaren i Pennsylvania: Vi fick aldrig rösta om att använda Dominion, det beslutet fattades av guvernören.

Ett dussin tydliga tecken på valfusk i denna artikel (klicka här).

Valobservatör i Georgia slår larm om osannolikt resultat inför delstatens senat, bara 13 för Trump, 10 707 för Biden:

En domare i Michigan gav Team Trump rätt att genomföra fullständiga undersökningar av 22 rösträkningsmaskiner i Antrim County, där ”mjukvaruglitchen” i Dominions system (som i bara detta county skiftade 6000 röster från Trump till Biden) först uppdagades. Detta kommer vi nog få höra mer om de närmaste dagarna (fast inte i fake news förstås):

Vittne i Michigan som jobbade för IT-avdelningen på Dominion under valet intygar valfusk:

En valobservatör i Michigan vittnar om att hon såg högar med sekventiellt numrerade röstsedlar (omöjligt om de skickats in med post), odaterade och alla med samma signatur. Till råga på allt lät valarbetarna dem slinka igenom utan att registreras så att de kunde verifieras.

Mer om hur rösträkningsmaskinerna flippade röster från Trump till Biden i Georgia:

Mer information bland annat om den statistiska osannolkheten. En grupp i Texas har haft ögonen på Dominion sedan midterm election 2018:

Här är videobevis på valfusk, vad som hände i Georgia när de ”slutade räkna”:

Det kan vara bra att påminna om att det såg ut så här när de mot alla konstens regler ”slutade räkna” kl 3 på natten. Vad är sannolikheten att Biden tar ikapp den ledningen?

Tillägas bör att det följande spelades in 5 december 2013, som visar hur lätt det är att manipulera valresultatet med dessa maskiner:

Avslutningsvis ett samtal med två erfarna Amerikanska generaler, däribland General Flynn, om det pågående statskuppförsöket i USA (klicka här).

UPPDATERING 15 DECEMBER 2020:

Det här är stort! En preliminär rapport från den s.k forensic examination som ägt rum i Antrim County, Michigan, har nu kommit ut. Den visar på att 68,05% av rösterna (!) är inkorrekta. FEC har en gräns på vad som tolereras och det är blott 0,0008%.

Klicka här för att läsa hela rapporten.

Inga bevis?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s