Bidens valfusk – tystad presskonferens presenterar bevis

19 november 2020 höll Trumpkampanjens juridiska team en presskonferens där de översiktligt presenterar vilken sorts bevis de kommer presentera inför rätten om det väldiga valfusket. Missa inte att se detta, speciellt om du tror att ”det finns inga bevis”.

Media, folkets fiende nummer 1, fick sig en rejäl åthutning för att de påstår att ”det finns inga bevis”, samtidigt som de fullkomligt tystar och ignorerar allt bevismaterial. Rapporteringen är allt annat än neutral, speciellt i det välkontrollerade Sverige.

Mycket riktigt blev det som Giuliani, Powell m.fl. under presskonferensen förutsåg; att media skulle fortsätta hävda att det inte finns några bevis och allmänt förlöjliga det hela.

Och kanske lågvattenmärket från SvD:

Och så har vi den engelsktalande pressen som inte är bättre:

Mueller och Russia Russia Russia

Som kontrast kan man jämföra medias rapportering av Muellers Special Council som kom fram till att det inte fanns ett skvatt bakom de falska anklagelserna om ryskt inflytande i valet 2016, men media vill fortfarande göra gällande att Trump kom till makten med hjälp av Ryssland. Utan några som helst bevis.

Muellers Special Council kostade uppemot 400 miljoner kronor under 3 års tid, och vände och vred på allt möjligt för att hitta någonting att pinna fast på Trump. Utan att hitta någonting. Däremot blev det väldigt klart att Hillary betalade för den falska ”Steele dossier” som var grunden för det hela. Men söker man på nyheter om det på Google ser det fortfarande ut som att anklagelserna var korrekta.

Här nedan justitiekansler Barrs utfrågning av Bob Mueller som visar att hela anklagelsen var grundlös. Men den anklagelsen tog media och sprang med i 3 år, och har fortfarande inte presenterat det på ett sanningsenligt sätt, eller rättat till tidigare grundlösa berättelser:

Slutligen kan vi fundera över dessa rader från Q, som illustrerats tydligt av det ovanstående:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s