BLM, känslomässig manipulation, pengatvätt och statskuppförsök

Världen och särskilt USA står fortfarande i lågor efter det provocerande mordet av George Floyd, en process som snabbt gick över från ”Black Lives Matter” till terrororganisationen Antifa och mycket våldsamma ”protester”. Klipp som det nedan, som visar hur våldsamma de är, visas aldrig på TV (Fox klippte till och med TV-sändningen när klippet visades i Vita Huset då det inte går ihop med det officiella narrativet om ”fredliga protester” och ”summer of love”).

Vita Husets pressekreterare Kayleigh McEnany visar exempel på våldsamma protester i Portland, Oregon.

Men vänta nu, det finns en hel del saker som inte går ihop. Både offer och ”polis” var Odd Fellows. Båda hade jobbat på samma ställe i flera år och kände antagligen varandra. Inga av ”polisens” grannar kände till att ”polisen” skulle vara polis. Och varför uppmuntras det och är ingen fara ur coronaperspektiv om en miljon demonstranter skulle storma Washington eller valfri annan stad i världen, men om folk vill gå i kyrkan eller delta i en Trumpvalupptakt är det fortfarande fruktansvärt farligt? Varför dessa två olika måttstockar samtidigt? Varför inträffade detta precis när djupa staten började tappa kontrollen över narrativet om Covid-19 i USA? Och varför började Q – som har tät förbindelse med Trumpadministrationen och all information från NSA och Military Intelligence – göra folk medvetna om fenomenet insurrection (uppror, revolt) redan i mars 2020 (Floyd dog 25 maj 2020)?

Mitt i dessa våldsamma upplopp, där hela delar av storstäder (t.ex. Seattle) tas över av militanta extremister, som dessutom är terrorstämplade (Antifa är officiellt klassad som terrororganisation i USA eftersom de är våldsamma mot folk), basunerar etablissemanget ut att man ska skära bort pengar från polisen, till och med lägga ner polisen i flera städer, och insisterar på att det bara är ”fredliga demonstrationer”.

Om man vill destabilisera ett samhälle för att införa regimändring, underlättar det då om det inte finns någon polis där? Om man har detta mål, underlättar det då om man släpper tiotusentals våldsamma fångar fria (bland annat mördare och våldtäktsmän), under förevändning att man är orolig att de kan få covid-19? Bara i Kalifornien har guvernör Newsom hittills släppt ut 18 000 fångar, medan de äldre, som oftare röstar republikanskt, packas ihop på äldreboenden för att dö. Är allt orkestrerat från början för detta mål? Handlar det om viruset eller makten?

Tror du att allt som sker i samhället bara är en ström slumpmässiga händelser?

Och hur smakar uttrycket ”black lives matter” jämfört med ”allas liv spelar roll”? Verkligen smaka på det. Hur känns det om du ser en person av annan hudfärg på gatan när det varit ett stort drev om att poliskåren skulle vara väldigt rasistisk, med grundantagandet att alla vita är rasister? Ökar eller minskar spänningarna när man med upprörda känslor fokuserar på ras/hudfärg eller andra karaktäristika som gör att vi kan delas in i olika ömsesidigt uteslutande fack? Separerar eller förenar det oss? Delar det upp oss i olika läger? Trissar det upp stämningen?

Självklart spelar svartas liv roll, men det gör alla andras också. Organisationen BLM är marxistisk och gör ingenting för att förbättra för svarta, trots sitt namn, ungefär som WHO kontrolleras av kommunistkina och är kontraproduktiv för världens hälsa.

I detta fall utgår man också bara från att rasismen är väldigt utbredd inom polisen utan några bevis, förutom de sensationalistiska bilderna. Detta trots att statistiken t.ex. visar att långt fler vita än svarta dödas av polisen i USA, att polisens insatser står i relation till brottsligheten, och att antalet dödade minskat avsevärt de senaste fem åren. Se t.ex. denna mycket klargörande artikel, eller gå direkt till FBI’s statistik.

Angående statistiken hade jag rekommenderat att se intervjun med justitieminister Bill Barr som länkades via klippet nedan, men det censurerades bort innan jag hann publicera detta inlägg:

Söker man på våldsamma protester och plundring på YouTube kan man fortfarande se många exempel på att de s.k. protesterna är allt annat än fredliga. De följer samma mönster som i t.ex. Ukraina, där djupa staten drev igenom en statskupp: Demonisera presidenten, utmåla som diktator, få med opinionen, dra igång protester, ställ olika delar av befolkningen mot varandra och så splittring, skapa kaos, förstör, riv ner statyer och rasera historien, provocera fram reaktion där den sittande regimen tvingas försöka återställa ordningen. Nu var Trump smartare än att ge djupa staten den reaktionen de hoppats på och därmed möjligheten att göra en falskflaggattack på obeväpnade demonstranter, i vilket fall statskuppsförsöket i USA hade haft mycket större sannolikhet att lyckas. Trump har fått oerhörd makt av kongressen, antagligen i förhoppning om att han skulle använda den, men har har hållit igen och erbjudit federal hjälp till städer och stater där terroristerna har tagit över. Detta gör det istället klart för de drabbade vilka som är på respektive mot folkets sida.

Tvivlar du fortfarande på att det handlar om försök till statskupp? Se detta klipp med vittnesmål från en mycket klarsynt kvinna från det forna Jugoslavien om hur det gick till där när folk började separeras och ställas mot varandra, med katastrofala följder. Fundera även om på liknande tendenser förutom i USA även kan skönjas i t.ex. Sverige?

Denna kvinna från f.d. Jugoslavien inser bland annat att om USA faller, faller hela världen.

Som det nämns i klippet ovan gör elitisterna allt för att så splittring, och de använder de sprickor i enigheten som redan finns där, för att vi ska slåss mot varandra istället för mot vår sanna gemensamma fiende eller för oss själva kollektivt. Och som Q sagt upprepade gånger vill de ha oss separerade:

Men den playbook de mörka krafterna använde i Jugoslavien, som kvinnan i klippet nämnde, var mycket äldre än så. T.ex. användes en liknande playbook av Hitler, se Q drop nedan (mina markeringar):

Ur artikeln i The Guardian som citeras av Q framgår att Hitler samarbetade med Associated Press och försåg dem med propaganda. Är det verkligen otänkbart att något liknande äger rum just nu? Kanske det är liiiite märkligt att inte en enda positiv nyhet rapporteras om Trump? Speciellt om man gräver bara aningen under ytan och finner mängder med positivt att rapportera.

Och är inte tajmingen när ”svarta liv spelar roll” väldigt intressant ur perspektivet tidsavstånd till kommande presidentval i USA (se bild nedan)? Spelar de bara roll en mycket kort tid inför valen? Hur kommer det sig?

BLM blommade upp med samma avstånd från valet i USA som inför förra valet.

BLM är i praktiken ett skalbolag för Demokraterna, och George var bara en förevändning, då alla pengar (miljardbelopp) som doneras till BLM går till ActBlue, som ger dem till demokratiska presidentkandidater (se klipp i Tweeten nedan genom att klicka på länken till Tweeten i bildtexten under). Störst andel av pengarna får Biden, som bland annat var med och utformade den för svarta väldigt olyckliga lagstiftning som antogs 1994, med resultatet att miljontals svarta fick mycket långa fängelsestraff för petitesser och att nästan lika många svarta familjer blev av med sina fäder (en lagstiftning Trump nu ogjort).

Avslöjande av vart pengarna som doneras till BLM går. Personer som inte är amerikanska medborgare får inte donera till politiska kampanjer i USA, men här tvättas pengarna för fullt. BLM är likt Antifa i praktiken en paramilitär gren av Demokraterna, precis som KKK tidigare var det.

Vänsterbilden och projicering

Angående Demokraternas höga hästar vad gäller rasism säger nedanstående foto mycket (till skillnad från den bild som projiceras i lamestreammedia):

Begravning av Robert Byrd, Grand Wizard inom KKK, demokraternas paramilitära gren.

Obama, Biden, Clinton, Sanders och Schumer deltog alla i denne KKK-höjdares begravning. Hillary, som skämtat på TV om svarta att ”They all look alike” har prisat både honom och Margaret Sanger, som ville utrota svarta genom att abortera bort dem (14 miljoner svarta har aborterats bort i USA, vilket är nästan 3 gånger fler per capita än vita).

Om deras bortförklaring skulle stämma, att det bara var förr Demokraterna var rasister, varför glorifierar de då rasister än idag, och stiftar lagar som slår hårdast mot svarta (t.ex. ”3 strikes you’re out”)? Varför bryr de sig bara om de svartas röster men gör ingenting för dem?

Det vi får serverat av media är en medvetet uppmålad bild av sig själva som antirasister, när de i själva verket projicerar sin egen rasism på den andra sidan, i detta fall republikanerna (eller överlag på populister, ett ord som bara betyder motsatsen till elitister). Här en snabb historielektion:

Summa summarum

Alla härliga godhjärtade och godtrogna – för att inte säga smått naiva – svenskar där ute: Lita inte okritiskt till den information myndigheter och media eller någon annan serverar, utan tänk efter och undersök själv. Lita på dig själv och Din slutledningsförmåga. Vi måste våga lyssna på varandra och iallafall höra båda sidor, inte stänga av oss i rädsla för att hängas ut. Låt dig inte manipuleras emotionellt. Gräv fram fakta och tänk rationellt och logiskt.

Det är ditt och allas vårt ansvar att ta hand om samhället och se till att det inte urartar till större och större uttryck för elitism och ondska. Tillsammans klarar vi av det och är starka, oavsett särdrag såsom ursprung eller religion 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s