Covid-19 under ytan

Är det inte ett märkligt fenomen, coronaviruset? Så mycket väsen för en sjukdom som inte smittar särskilt många och inte är särskilt dödlig jämfört med mycket annat (0,0036% av jordens befolkning har i skrivande stund smittats, hur går det ihop med att ”alla kommer bli smittade förr eller senare” nu när inga nya fall funnits i Kina?). Och det med en gång det fanns ett fåtal smittade i Kina. Hur kunde media haka på så fort?

Efter mitt tidigare inlägg här på bloggen om Coronaviruset har jag fått anledning att omvärdera. Det kanske ligger något mer bakom hypen än bara en vilja att sänka vår frekvens genom att stöpa oss i rädsla och kasta omkull världsekonomin för att på så vis få bort Trump.

Tänk om vithattarna eller ”de goda” lyckades desarmera händelsen, men utnyttjar hypen för att genomföra massarresteringar, som Joe M säger i tweeten nedan?

Indicier

2017 började Bill Gates tala om en kommande pandemi som kommer döda 30 miljoner människor (hur kunde han förutse det?). Augusti 2018 postade Q i fyra separata poster:

[DEAC>KILLBOX1AZB]
CORONA 1 NOW OFFLINE.
Q

CORONA 4 NOW OFFLINE
Q

CORONA 16 TASK ROUTE Z8301
CORONA 16 NOW OFFLINE
Q

CORONA 8 RE_ROUTE T_83
CORONA 8 NEW CONTROL.
CORONA 8 NOW OFFLINE
Q

Kan det ha betytt att 4 olika strains av Covid-19 oskadliggjorts eller desarmerats (man har hittills identifierat två olika strains)?

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Madonnas skivomslag, skrivmaskin av märket Corona

Som en parentes kan nämnas att Madonna under Melodifestivalen i Israel maj 2019 hade en krona (corona) på sig och sjöng om att alla inte kommer överleva. Klicka gärna länken ovan för en djupare analys från maj 2019, innan Coronaviruset var ett faktum. På skivomslaget till hennes senaste skiva figurerar en skrivmaskin av märket Corona. Sedvanlig förvarning eller inte?

Den 18 oktober 2019 genomfördes sedan Event 201, en simulering av en coronaviruspandemi, bara en månad innan det faktiskt hände. Vem låg bakom den simuleringen? Nejmen, var det inte Bill och Melinda Gates Foundation?

Bilden kan innehålla: 1 person
Madonna i corona sjungandes om att alla inte kommer överleva, folk i gasmask som dör. Saknas bara toapapper.

Nyligen, bara några minuter efter att Trump under en presskonferens sade att vi vet varifrån viruset kommer, släpptes nyheten att Bill Gates avgår både från Microsofts styrelse och ytterligare en mycket prestigefylld styrelse, Warren Buffets Berkshire Hathaway.. slump, eller betydelsefullt?

Merborgarjournalisten Liz Crokin, med stort fokus på trafficking, pedofili och #PizzaGate i allmänhet, ser också att ”pandemin” kan handla om massarresteringar, för att inte behöva utsätta allmänheten för kognitiv dissonans, se klipp nedan.

Ytterligare något som sticker ut och som tyder på en sanering är att censureringen och de kontrollerande algoritmerna de senaste dagarna satts ur spel på både Google och Twitter, såpass att #PizzaGate trendar i USA, och man får upp resultat man inte fått upp på 2-3 år när man söker efter sanning på Google. Även Google Trends verkar rapportera mer sanningenligt där ord såsom Qanon och Pizzagate nu skjuter i höjden, och kanaler och klipp på YouTube ser en drastisk ökning av tittare. Även artiklar på Facebook som varit censurerade i flera år offentliggörs äntligen, just den 17:e mars (17=Q). Som krydda på moset ändrades demokraternas partisymbol från åsna till råtta i infopanelen vid en Googlesökning.

Se detta glädjande klipp (på svenska) på Michael Oddanes välgjorda kanal om att censuren till stor del är släppt:

Förhoppningsvis fortsätter det på det viset 🙂

Mellanöstern

I Iran blev många tidigt sjuka, ofta toppolitiker. I det tidigare traffickingnavet och storfinansiären av djupa staten Saudi-Arabien har ytterligare 300 personer nyligen arresterats, bland dem många i kungafamiljen.

Europa

I Europa har många i Vatikanen rapporteras vara sjuka, samtidigt som enorma tillslag sker mot maffian. En prins i Monaco har insjuknat. Mängder av politiker rapporteras blivit smittade. Allt detta under tiden operation Defender Europe pågår, där 36 000 amerikanska militärer befinner sig i en stor övning som går ut på att i flera vågor flytta ”material” från Europa till USA. Eller kan det vara så att många korrumperade brottslingar mot mänskligheten fraktas till militärtribunaler?

I Q drop #521 från 13 januari 2018 (2 års delta till Kinavirusets ”globala utbrott” – ofta finner Q drops sin mening just ett eller två eller fler år efter att de postades i enlighet med devisen ”future proves past”) postade Q:

We are FIGHTING for LIFE.
We are FIGHTING for GOOD.
We are at WAR [@].
NOT EVERYTHING WILL BE CLEAN.
[SCARE] NECESSARY EVENT.
Do you TRUST the US Military?
Do you TRUST the Chain Of Command?
Have FAITH – WE ARE IN CONTROL.

Det tolkades då ha att göra med varningen för kärnvapenattack mot Hawaii, men kan det även ha bäring idag?

Krig mot en dold fiende

Vad var det Trump gick till val på nu igen? Enligt ett tal han höll innan valet handlade det om att ersätta ett korrupt etablissemang. Kan det vara därför det gamla etablissemanget så unisont spytt galla över Trump ända sedan han tillkännagav att han ställer upp i presidentvalet? Kan det vara så att det är just en sådan ersättning som sker nu?

17 mars (17=Q, mars krig) twittrade Trump att världen befinner sig i krig med en dold fiende, och att vi kommer vinna.

Dagen därpå upprepade han med att säga att vi är i krig med en osynlig fiende, men att den fienden inte är någon match för det amerikanska folkets anda och beslutsamhet, att den inte kan övervinna våra medborgares kärlek, patriotism och beslutsamhet. Starka tillsammans kommer vi vinna!

Antag att dessa uttalanden har flera nivåer av mening. Vilken fiende som besegras av läkare, sjuksköterskor och vetenskapsmän är ganska klart. Men vad är det för osynlig fiende som övervinns med kärlek och patriotism, orden med emfas? Är det den fiende redan John F. Kennedy talade om, i form av mäktiga hemliga sällskap? Eller som Eisenhower syftade på i sitt farvältal?

Globaliseringen död?

23 januari 2020 postade Q:

Globalism dead?
Q

Tecken på att globaliseringen stött på patrull, förutom Brexit, är att det i mitten av mars plötsligt inte längre fanns någon FN-flagga vid podiet i Vita Huset, inte heller något presidentsigill.

Bilden kan innehålla: 12 personer, personer som står och kostym, möjlig text som lyder The seal is a corporate sign No seal = restores Republic. Now if the golden tassels are off the Flag. We are there. Also notice the podium lost it's Presidential seal. This is bigger that we could have dreamed. UN flag gone today, and so is the the seal. JUSE M WH.GOV THE WH WH.GOY WHITE HOUSE HOUSE WASHINGTON

Detta speglades i Sverige av att regeringen under en presskonferens inte hade någon EU-flagga, vilket globalisten Carl Bildt reagerade på.

Bilden kan innehålla: 1 person, text

Avgående VD:ar

Ytterligare tecken på en form av sanering av samhället är att mängder av verkställande direktörer för storföretag har avgått i mycket onormala antal, uppskattningsvis upp till 10 gånger det normala, sedan slutet av 2017, när Q bad oss hålla reda på sådana avgångar.

Senaste månaden är det många väldigt stora namn som fått avgå, bland annat från Disney, Microsoft, Lockheed Martin, MasterCard. Facebook, Storbritanniens centralbank etc etc.

Resignationer per månad enl. resignation.info

NBC News reagerade 2019 på det väldiga antalet, men det var ännu fler redan 2018, och nu senaste tiden har det varit väldigt många väldigt stora namn.

Kändisar och politiker

Kändisar och politiker är överrepresenterade av de som blir smittade av Covid-19, här är en lista över kändisar och politiker som ”smittats”. Personer såsom Tom Hanks, som av många är kraftigt misstänkt för pedofili, har gått ut med att de är smittade.

Bland annat har Oprah i en tweet förtydligat att hon inte är arresterad, utan bara utövar social distansering.

Jag kan passa på att påminna om de nu över 158 000 slutna åtal som vuxit fram i USA sedan november 2017. Kan de ha något med de kändisar och toppolitiker som nu ”blir sjuka” att göra?

Har stormen nått Europa?

Uppdatering 20 mars 2020: Idag spelade radiostationer ”You’ll never walk alone” synkroniserat över hela Europa, klockslaget var 08:45. De som följt QAnon känner till hur viktigt det är med siffror och numerologi för subtil kommunikation, i detta fall signalerar det med mycket hög sannolikhet att Q och de goda ligger bakom (8+4+5=17=Q)

Vilken storm? För två år sedan sade Trump under en presskonferens att detta är lugnet före stormen. Stormen har därefter blivit synonymt med massarresteringar av korrupta ledare och skipande av rättvisa.

Sångtext
When you walk through a storm
Keep your chin up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Tho' your dreams
Be tossed and blown
Walk on
Walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Tho' your dreams
Be tossed and blown
Walk on
Walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Synkronistiskt skickade det välkända och mycket duktiga svenska mediet Zoë ut ett mail idag där hon bekräftar att hon fått samma uppfattning. Formuleringar som ”vi bryter nu igenom och är äntligen på väg att avsluta den mörka eran” och ”Jag ber dig att hela tiden hålla fokus på målet – Den Gyllene Tidsåldern” har många paralleller med sångtexten ovan (”don’t be afraid of the dark”, ”at the end of a storm is a golden sky”). Jag kan också rekommendera Zoës nya blogginlägg ”Den Stora Ljusa Planen” och videoinspelning med samma namn. (/ Slut uppdatering 20 mars)

Uppdatering 30 mars 2020: David Wilcock sade i sin mycket sevärda presentation att han från sina insiders fått höra att arresteringarna ännu inte äger rum, men att det kommer komma ”3 dagar av mörker”, dvs utan att telefoner fungerar och då internet kommer vara väldigt långsamt, då de kommer äga rum. Om denna information främst gäller USA är oklart. Signalen för stormen ska enligt Q vara att Trump yttrar ”My fellow Americans, the storm is upon us”, vilket ännu inte hänt.

Djupare och bättre än bara arresteringar?

Förutom möjliga massarresteringar av korrupta brottslingar mot mänskligheten har vi hört och sett hur naturen återhämtar sig med delfiner och svanar i Venedig, blå himmel i Kinas storstäder, folk som sjunger på balkongerna och en ökad gemenskap överlag.

Kan det vara så att poängen med Corona på ett djupare plan är att få oss i kontakt med oss själva och våra hjärtan? Att vardagslunksenergin rubbas, att ekonomin drabbas såpass att energin av att hjälpa andra måste manifesteras? Att vi först måste gå igenom sådant som väcker rädsla för att mer och mer gå över till att komma samman, bli enade, i kärlek till varandra med öppna hjärtan?

Kan detta vara det första stora steget som leder till att vi sammansvetsas till en enda stor familj, där vi lever mer från våra hjärtan och tar hand om varandra och naturen? Vilket kanske även hör samman med Space Force … och öppen kontakt med vår galaktiska familj? Men det kanske är att gå för långt .. eller inte? 😉

Videovariant av inlägget

Om man hellre tittar och lyssnar på en genomgång av inlägget än läser det själv gjorde jag denna inspelning. Men jag rekommenderar ändå att läsa den så man hinner tänka efter och följa länkarna 🙂

2 reaktioner till “Covid-19 under ytan

  1. Tack Mikael för högintressant inlägg! Mörkret och korruptionen i den nuvarande världen har verkligen gigantiska proportioner. Tyckte nog först att det lät för bra för att vara sant att det finns så mäktiga ljusa krafter igång samtidigt, men låt oss hoppas att det är sant :-).
    (Även om det väl är en petitess vill jag bara informera om att antalet dagar mellan Madonnas framträdande i Eurovision Song Contest och Event 201 inte var 201, utan 154 dagar)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s