Q Anon – Varför det angår Dig

Vad är Q, och varför är det något positivt?

Inte så väldigt många tycks ännu ha hört talas om Q i Sverige, och om de har det handlar det ofta om desinformation. Vad är då Q? Här kommer vi att gå till källan, Q:s så kallade ”drops” på 4chan och numera 8chan (uppdatering: sedan november 2019 8kun), som är deras enda kommunikationskanal.

Jag kommer klistra in många bilder på vad Q droppat (men ändå ett väldigt litet urval), så hoppa inte över att läsa vad det står på dem, då jag kommer låta dem tala själva till stor del. Det finns även ett stort antal länkar med svagt blå text som kan vara av intresse att ta del av, även om de inte är nödvändiga för att följa texten. Ta dig tid, låt det sjunka in, och avfärda det inte för fort. En fråga av sådan vikt tål att tas på allvar.

Om du vill kolla upp någonting är ett tips att använda bing.com istället för google (eller duckduckgo och startpage), då de sistnämnda på senare tid har dragit igång med en väldig censur.

Bakgrund

En anonym källa som kallar sig själva Q började 28 oktober 2017 posta på det anonyma bildforumet 4chan. Nu är det en hyfsad mängd information i 3 527 drops, så det är svårt att ge en heltäckande sammanfattning, därför rekommenderas att gå in på http://qmap.pub (där alla drops samlats och kategoriserats etc) och kolla igenom dem själv efter att ha läst denna introduktion.

I en av Q:s första drops kan man utläsa innebörden av Trumps ”America First”; det handlar alltså om att börja med att städa upp korruptionen i USA:

”US is the first domino”

Att USA är korrupt har vi märkt inte minst genom invasionerna av Irak och Afghanistan. När en president i USA blir vald på löften om att ”drain the swamp” och dra sig tillbaka från att agera ”världspolis” eller imperium, och dessutom följer upp det med handling, är det då inte lite märkligt att han blir den mest hatade någonsin i ett land som Sverige, som historiskt sagt sig vara mot amerikansk imperialism och krig? Är det möjligen bara så att det är vad elitisternas media vill tuta i oss med sitt grupptänkande och de mentala ramarna för diskursen medan de gladeligen säljer vapen till höger och vänster, och att de nu är hotade?

Har du någon gång frågat dig varför inte ett positivt ord skrivits om den demokratiskt valde President Trump i ägardirektivstyrd mainstreammedia, ens när han skapar fred på koreanska halvön, undviker krig trots provokationer till höger och vänster (Iran, Ryssland, Nordkorea) och håller sina vallöften?

Men att allt kan vändas till något negativt? Demoniseringen går så långt att han sägs vara en superrasist och har jämförts med Hitler.

https://heavyeditorial.files.wordpress.com/2017/05/kathy-griffin-beheaded-trump-e1496177186812.jpg?quality=65&strip=all

Kändisar till höger och vänster har på olika sätt med emfas visat att de vill ha honom död.

Är det verkligen en rimlig utveckling, vad som skett sedan han ställde upp i presidentvalet? Kan det finnas andra, mer egoistiska anledningar till att man vill måla upp honom som avskyvärd?

Q säger att det korta talet i klippet ovan var väl planerat för att ge en överblick över var vi var, eller är, och vad som är på gång. Det kan tåla att upprepas då det är laddat med mening:

Att Q står nära Trump har visats dussintals gånger i olika drops som brukar kallas för Q proofs. Här är en favorit 🙂

Q blev av en Anon (anonym användare av ”the chans”) ombedd att höra om Trump under sitt nästa tal kan väva in orden ”tip top”, som ett bevis på att de jobbar tillsammans. Resultatet, som kom i nästnästa tal, kan man se i följande klipp.

Därmed kan man väl anse den saken vara bevisad, men om man tvivlar finns som sagt dussintals fler. Undersök själv genom att gå till http://qmap.pub och sök på ”Q Proof”.

Av nedanstående drop framgår att ett mål för Q har varit att regenerera individuellt tänkande och bryta grupptänkandets bojor, något vi i Sverige är i desperat behov av.

Att Trump blev ombedd att kandidera just för att sanera träsket framgår av denna drop:

De identifierar också vilka de är, Military Intelligence, i ett flertal drops (ofta använder Q förkortningar vilka det kan ta ett tag att sätta sig in i vad de betyder, men klicka här för att komma till en lista över vad många av dem betyder):

Urval ur drop #36.

Om Hillary vunnit hade det alltså blivit regelrätt militärkupp. Vi ser nu en mycket lugnare och säkrare övergång, helt enligt lagböckerna och utan att riskera allmänheten. Många liv och mycket lidande sparas.

Varför skulle militären göra en kupp?

Vad är det då som är så hemskt, vad kämpar amerikanska militären emot? Om man vågar kika utanför den mentala inhägnad elitisterna upprättat har man tydligt kunnat se att det är en hel del som inte står rätt till här i världen.

Detta korta klipp ger en bra introduktion:

Satanistiska pedofilnätverk

Informationen kan möjligen te sig aningen skrämmande, men det finns en plan, de som kämpar för vår frihet är i kontroll, och det värsta är över. Den djupa staten är starkt försvagad, och värre (bättre!) ska det bli!

Om vi fokuserar på det Q postat har det bland annat framkommit att pedofilnätverk bestående av elitister låter bortröva barn som de utför fruktansvärda satanistiska ritualer med (en verksamhet som väl är nu till största del tycks ha pausats). Vi börjar i skrivande stund även på ytan med NXIVM och Epstein (med bl.a. Bill Clinton och prins Andrew implicerade) ana att det stämmer.

En person inblandad i detta tycks ha varit Gloria Vanderbilt, som nyligen gick bort och som var mor till nyhetsankaret Anderson Cooper på CNN. Han har själv en del fuffens för sig, utöver CNN, vilket Q droppade en bild om, klicka här. Vilket kanske inte är så konstigt, för i hans barnrum fanns en märklig dekoration med en demonisk figur, människooffer och halshugget huvud:

I ett av modern Glorias hus finns en pool, som tycks ha avbildats på en tavla målad av Biljana Djurdjevic, som nu befinner sig i Tony Podestas ägo (vars bror John jobbar tätt med Hillary och enligt Wikileaks i hemlighet samordnade med 91 journalister på olika stora mediekanaler för att attackera Trump i valet 2016).

Varning för potentiellt jobbigt material:

För att se mer vilken konstsamling Tony Podesta har, sök på ”Tony Podesta art”.

Det går djupt med pedofilin bland elitisterna, nedan är Bill Clinton på ett plan till Epstein Island (Little Saint James) med Rachel Chandler (”the child handler”). Bara denna bild motsäger Bills uttalande om att han inte hade en aaaaaning.

Det ryktades även för några år sedan om att ett mycket grymt klipp med Hillary Clinton dykt upp på Darknet, men 9 juli 2019 bekräftades det till slut av Q att det finns (genom att inkludera bilden nedan i en drop), att det är det klippet Q tidigare hintat om att de har i RAW-format med hög upplösning, och att det snart kommer att ingå som bevismaterial i en process mot Hillary och Huma Abedin:

Fullkomligt makabert och snudd på otroligt. Men det kommer mer. Rachel Chandler, som var på bilden ovan med Bill Clinton, hade detta på sin Instagram, där de tidigare så gott som helt öppet annonserade vad de höll på med (varning för potentiellt jobbigt material).

Att det elitisterna håller på med inte bara är lek framgår t.ex. av FN:s varning till Storbritannien om pedofiliturism och voodooritualer med kidnappade barn, den nära halva miljon barn som årligen försvinner bara i USA, eller av följande klipp med de i klippet nyligen befriade Hampstead kids (där den väl connectade fadern sedermera friades och fick vårdnaden – korruption, någon?).

Kort uppdatering 16 april 2020: För ytterligare information främst om detta tema, se vad Q kallar årets bästa dokumentär Out of Shadows precis här nedan.

Utbredd och allvarlig korruption ytterligare en anledning att ingripa

Av följande drop framgår att 70% av de valda politikerna i USA borde vara i fängelse på grund av sina handlingar, men på det stora hela jobbar många fler hederliga än korrumperade personer på myndigheterna (möjligen bortsett från CIA som enligt en Q-drop måste läggas ner på grund av att det är omöjligt att sanera).

Att korruptionen gott och väl var uppe på presidentnivå framgår t.ex. av att Obama, som valde RENEGADE (förrädare) som sitt Secret Service-kodnamn, och – som han själv sagt upprepade gånger [uppdatering: tweet med videoinspelning nu raderad av Twitter, hittade klippet från ett tal i Kenya på Brighteon] – föddes i Kenya (presidenter i USA måste vara födda i USA), öppet sagt att han aktivt stött tränandet av ISIS, samt helt ignorerade Nordkoreas utveckling av kärnvapen, om han inte rent av var med och såg till att Nordkorea fick kärnvapenmissiler:

När vissa källor sinade i och med att pengarna slutade strömma in från bland annat Saudiarabien (som var djupa statens största finansiär) efter att det flödet strypts, började djupa staten söka alternativa vägar som ligger mer i linje med deras syn på mänsklig värdighet. Man använder nu aborterade foster i större utsträckning för att dra in pengar. Ju äldre de är, desto mer pengar kan de få för dem. Det är en av anledningarna att nio delstater, bland annat New York, nu sedan ungefär början av januari 2019 tillåter abort fram till födseln.

Varning för potentiellt jobbigt material.

https://cdn.qmap.pub/images/e6b57b5ea87e0065c869f70fdba7590a6b4bf3d8246ed6059c6b199a5864e87f.jpg

En annan form av korruption är att sälja ut staten för egen vinning. Hillary sålde t.ex. ut hälften av USA:s uran till Ryssland i skandalen Uranium-1, och fick för det 2,35 miljoner dollar i dolda donationer till Clinton Foundation av en f.d. VD för Rusatom, 500 000 dollar för ett tal i Moskva, och ytterligare 145 miljoner dollar av övriga inblandade i affären:

Som att det inte vore tillräckligt illa, har vi inte ens kommit in på den ännu tyvärr ständigt växande #ClintonBodyCount. Nedan en bra sammanfattning av över 400 personer i Clintons närhet som mystiskt dött.

Ytterligare en som utnyttjat sin position på liknande vinstsugna vis är Joe Biden (Creepy Uncle Joe), vars son och bror, när Biden var vicepresident, fick kontrakt på vardera 1 500 000 000 dollar (!!) i Irak respektive Kina (det finns mängder med ytterligare exempel vad gäller denna typ av korruption):

Hot mot mänskligheten

Ytterligare en anledning till militärt ingripande, om inte den största, är hotet mot mänskligheten. Den här beskrivningen av 16-årsplanen går ihop med t.ex. de smått läskiga ”Georgia Guidestones” (som bland annat uppmanar till att aldrig låta befolkningen stiga över 500 miljoner invånare) och mycket av det vi såg hända under Obamas styre:

Har man huvudet aningen på skaft kan man också se paralleller med vad som pågår i Europa och kanske särskilt i Sverige. Nedan en förenklad variant:

I denna drop exponeras ytterligare aspekter av djupa statens mycket mörka globala plan:

Hur långt har då träsksaneringen kommit?

På vintersolståndet 2017 skrev POTUS (President Of The United States) under en exekutiv order om att blockera egendomen för personer som är inblandade i allvarliga brott mot mänskliga rättigheter eller korruption.

Kan vi då konstatera att någonting har hänt vad gäller saneringen av rättsväsende, myndigheter och storföretag under Trumps tid vid makten?

I april och maj 2018 postade Q information om ett antal högt uppsatta inom bland annat FBI, CIA och DOJ som avskedats:

Ungefär samtidigt postas en lista över politiker som inte ställer upp för omval. Att rättsväsende och politikerkår saneras är naturligtvis ett nödvändigt första steg för att rättvisa ska kunna skipas civilt. Det är en lång process som ändå går relativt fort med så många korrumperade människor som har stärkt sina positioner mer och mer under många decennier:

Som en lång parentes kan nämnas att ”No Name” som beskrivs som [departure soon] i ovanstående bild är John McCaine, som Q av ännu oklar anledning inte vill nämna vid namn. Han sägs ha dött i hjärncancer 25 augusti, men guvernören i Ohio, John Kasich, råkade i en intervju med CNN säga att han blivit ”put to death” (avrättad), antagligen av en militärtribunal.

Till saken hör att Q på minuten 1 månad innan dödsbeskedet kom postade att No Name skulle hamna i nyheterna igen.

Varför då så hårda nypor? Denna bild kan ge en hint (slut parentes):

Det finns även en sida där folk hjälps åt att tracka hur många som avgått globalt (chefer, politiker etc): https://www.resignation.info/

Enligt den är vi i skrivande stund uppe i 9 226 personer i 157 länder. Självklart är inte alla dessa korrupta, men det har skett ett skifte och det är jämförelsevis väldigt många som avgår jämfört med vad som är normalt.

Se även mitt tidigare inlägg om att det nu är över 100 000 slutna åtal i USA sedan Q började posta, med en ökning på i genomsnitt 6 000 per månad. Normalt för ett år är 1 077 i genomsnitt. Siffrorna kommer alltså från www.pacer.gov, så de går inte att betvivla.

Nu har drygt 12 000 av åtalen öppnats, varav ett av fallen var det tidigare nämnda Epsteinfallet, vilket inom en snar framtid kommer leda till problem för bland annat höjdare som Bill Clinton och prins Andrew, men vi har ännu bara börjat nafsa på det.

Att det tas krafttag mot pedofili framgår även av det stora antal arresteringar som gjorts och som trackas här. Än så länge drygt 2100 arresteringar av minst en person bara i USA, med mängder av räddade barn.

Dessa traffickinghubbar hade i augusti 2018 stängts ner, med fler på gång (pending):

Vad återstår?

Vi ska absolut inte vara rädda, det är inte alls meningen med dessa drops. Meningen är att informera, och dessutom skänka hopp till de som redan kastat av sig det manipulerande grupptänkandets bojor. Det finns en plan, och den kommer att leda till att mänskligheten befrias.

Q och de som kämpar för vår frihet, vilka brukar kallas ”vithattarna”, kan bara göra så mycket som vi gör det möjligt för dem, genom att sprida informationen om vad som både kallas The Great Awakening och The Second American Revolution.

Det kommer inte att vara en kamp som främst utövas med vapen, utan en kamp om den allmänna opinionen. En tillräckligt stor del av allmänheten måste först bli mer medveten, först därefter kan arresteringarna börja ske på bred front. Mainstreammedia kommer inte att rapportera om det, det måste vi alltså göra själva.

Som väl är, är Trump ytterst populär i USA, trots smutskastningen och vad de (inte) rapporterar i svensk media. Han drar publik till sina valupptaktsrallyn som får de andra politikerna att undra vad de håller på med:

https://mikaelsvarldhome.files.wordpress.com/2019/07/3eebd-trump2brally.jpg

Att jämföra med Joe Biden (Creepy Uncle Joe), som tills nyligen var demokraternas toppkandidat:

Följande uppmuntrande ord kommer från POTUS själv (det har etablerats att Q+ är Trump):

För att mörkret ska försvinna måste vi skina ett ljus på det. Vi, folket, har makten. Vi har bara glömt bort hur man spelar. Separerade är vi svaga, men tillsammans är vi starka!

Så om du bryr dig om mänsklighetens, ditt eget och framtida generationers öde, sätt dig in i vad detta handlar om, och om det känns rätt – sprid medvetenheten! Q kan inte nå ut till alla, för massmedia är kontrollerad, och det är därför den är full av så många felaktigheter, vilket man upptäcker om man ger alternativ media en chans och har något att kontrastera det emot. Som Q brukar skriva: ”We are the news now”!

Lista med resurser

Videouppdateringar

Q proofs

Aggregatorsiter där man kan läsa Q-drops

Offline

Appar (Android)

Apple har tagit ner alla QAnon-appar från sin app store. Här information om hur man kan komma runt det.

Videogenomgång av detta inlägg

Finns här på Rumble

Intro till Qmap.pub

Finns här på Rumble

Uppdatering 4-10-20 (10 april 2020): Om du skulle vilja läsa QAnons inlägg går jag igenom ett enkelt och bra sätt att göra det på i detta klipp 🙂

14 reaktioner till “Q Anon – Varför det angår Dig

 1. Barack Obama är inte född i Kenya som du skriver. Han är född på Hawaii. Jag tror inte ngn vit kvinna på den tiden (inte heller idag) skulle välja att föda sitt barn på okänd afrikansk mark.
  Med såna här uppenbara fel dalar förtroendet.

  Gilla

  1. Tack för feedback. Jag är inte säker, men varför säger han under ett tal i Kenya att han var ”the first sitting American president to come from Kenya”? https://www.brighteon.com/5babed13-7463-4587-ab2d-6f85d3ea356a
   Några ytterligare frågor som tyder på att det är något konstigt med hans ursprung: Varför var Obamas födelseattest länge hemligstämplad? Varför var den födelseattest som Vita Huset släppte under Obamas presidentskap för att få slut på ifrågasättandet full med saker som visar på att det inte var äkta (t.ex. att Kenya nämns som födelseplats för fadern när det hette Brittiska Östafrika fram till två år efter Obamas födelse 1961, eller att sjukhuset som anges inte fick det angivna namnet förrän 1978)? Hur kunde den enda som dog i en lugn (och inifrån planet filmad) flyglandning i havet 2016 vara Loretta Fuddy, som var ansvarig för att släppa födelseattesten?

   Gilla

 2. Tack för bra video, denna sida måste spridas.

  Men önskar veta vad som händer i Sverige, inte mkt insider här i Sverige.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s