Jordbävningen 11/11 2018

Det fruktansvärda första världskriget deklarerades äntligen vara över i Paris kl 11 11/11 1918.

Så gott som exakt hundra år senare, 11/11 2018, kl 10:30 Paristid inträffade en mycket mystisk global händelse, som varade i dryga 20 minuter. Över halva världen, 11 000 miles för att vara mer exakt, med utgångspunkt på den lilla ön Mayotte (ar. ”Dödens ö”) utanför Madagaskar, ”ringde” kraftiga zickzackvågor med 17 sekunders intervall, men märkligt nog kände ingen människa dem och ingenting kom till skada.

En person vid US Geological Survey tittade dock på sin mätapparat och reagerade med en Tweet, som fick kollegor runt om i världen att försöka slå sina kloka huvuden ihop.

I en intervju med National Geographic sa Göran Ekström, seismolog med specialisering på ovanliga jordbävningar vid Columbia University, att han inte tror att han ”någonsin sett något liknande”.

Kan det vara en slump att halva världen började ringa exakt en halvtimme innan 100-årsjubileet för slutet av första världskriget?

En persons tolkning av händelsen

Vad kan detta betyda? Om man inte ska tillskriva det varelser mer avancerade än vi, eller Jorden själv, är det möjligt att människor besitter sådan teknologi? Vad har vi för tecken? Iögonfallande är:

 • Synkroniciteten i att det var strax före och fram till precis innan kl 11 den 11/11 2018, där 2018 om man så vill numerologiskt kan förkortas till 11, på timman 100 år efter att första världskriget tog slut.
 • Zickzackmönster vilket indikerar att det inte skedde organiskt, vilket brukar kännetecknas av mjuka sinusformade vågor
 • Att mönstret upprepades exakt var 17:e sekund
 • Att vi aldrig sett något liknande
 • Det hade enligt Wikipedia sitt epicentrum på en ö vars namn kan härledas till arabiska och betyda ”dödens ö”

Om någon del av mänskligheten har sådan teknologi, och dessutom skulle vilja fira 100-årsjubileet av freden, vilken del skulle det då vara? Tanken går till det militära och allt hemligstämplat som finns där, men som vi inte har en aning om.

Man kan invända att amerikanska militären väl bara vill ha mer krig, militärindustriella komplexet har ju iallafall framgångsrikt drivit den linjen alltsedan 1940-talet. Men är det möjligt att ett maktskifte kan ha ägt rum? Finns det något mer som kan kopplas till det militära?

Ett stort skifte som ägt rum är vad som normalt brukar kallas världens mäktigaste man, den som innehar presidentämbetet i USA. Den personen är i egenskap av president även Commander in Chief över amerikanska flottan och armén. De 17 sekunderna kommer även de in i bilden här, det är så att just siffran 17 har kommit att betyda mycket i samband med just Trump.

Ett exempel är att tidigare presidenter vid super bowl burit siffran på sitt nummer i presidentordningen, men Trump som är nummer 45 bär istället 17. Varför 17? Vilken bokstav i alfabetet är den 17:e? Just det: Q.

https://i0.wp.com/assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.278271.1314348298!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_1200/alg-giants-bush-jpg.jpg

En kort avvikning innan vi går vidare med Q. För att visa på medias märkliga bedömning av olika personer kan vi kontrastera två presidenter och den bild media målar upp av dem, samt därmed den allmänna uppfattningen om dem. Vilken president gjorde till exempel följande:

 • Lovade att avveckla Guantanamo och avskaffa tortyren men gjorde tvärtom?
 • Lovade att avsluta krigen i Irak och Afghanistan men gjorde tvärtom?
 • Var den förste att vara i krig under alla sina 8 år som president?
 • Godkände drönarbombning av civila?
 • Såg en tillväxt av IS, som på mystiskt sätt körde runt i Amerikanska bilar, och som av lokala regeringar sägs ha fått hjälp av USA?
 • Byggde barnburarna vid Mexikanska gränsen?

Rätt svar är Obama, som vann Nobels Fredspris 2009 strax efter att han ljugit fram sitt sista vallöfte och tillträtt sin nya position, som var och i skrivande stund fortfarande är en av de mest omtyckta presidenterna i modern tid.

Som kontrast, vilken president har bland annat:

 • Undvikt kärnvapenkrig med Nordkorea?
 • Ordnat fred på koreanska halvön som inte sett fred sedan 1950-talet?
 • Besegrat IS på bara 2 år?
 • Tagit krafttag mot trafficking och pedofili, med tusentals räddade barn och mängder med ”höjdare” bakom galler?
 • Nu tagit sig an att avsluta USA:s inblandning i Irak och Afghanistan?
 • Avblåst den militära hämndaktionen avsedd att ge igen för Irans nedskjutning av en amerikansk drönare, och därmed dra igång krig med Iran?
 • Likaså ignorerat provokationen med den ubåt Ryssland ska ha skjutit ner?
 • Visat avsikt att binda dollarn till guld igen, och därmed avsluta petrodollardominansen och Federal Reserves och alla storbankers strypgrepp om den globala ekonomin?

Rätt svar är Trump, som är den mest hatade av alla presidenter någonsin. Iallafall av etablissemanget och deras media. Varför den ena hyllas och den andra hunsas är värt att fundera över..

Vad är då Q och vad kan det ha med den mycket underliga jordbävningen att göra? Mer om Q skriver jag i ett framtida blogginlägg (UPPDATERING, inlägg skrivet: ”Q Anon – varför det angår Dig”), men kort kan man säga att Q har hintat om att de är Military Intelligence, som i denna s.k. ”drop”:

Att de vill väcka folk ur ”grupptänkandets bojor” framgår t.ex. av denna drop:

https://cdn.qmap.pub/images/6e5056bb58ce66c0e5f1a33c2539d4386e70ea0489151f535c621b6a19815ca8.png

Q har sedan de började posta på 4ch (nu 8ch) 28 oktober 2017 konstant levererat mycket bra information om vad som händer under ytan (vilket man kunnat se när det tagit sig upp till ytan, som t.ex. med Nordkorea och Epstein) och s.k. Q proofs, som visar att de jobbar tätt tillsammans med Trump, som t.ex. när en Anon (det kallas de anonyma personer som postar på 8ch) bad Trump att i sitt nästa tal väva in ”tip top”, som för att visa att han jobbar tillsammans med Q-gruppen.

I sitt nästnästa tal står Trump på en balkong på Vita Huset med en stor vit kanin och säger att huset är i ”tip top” form, ”eller som vi brukar säga i tippy top” form.

Den som vill undersöka sannolikheten för alla dessa ”sammanträffanden” kan själv gå in på https://qmap.pub, där Q:s alla poster samlas, och söka på proof.

Det handlar om en operation för att befria mänskligheten från djupa statens klor och manipulation, som, för att prata 1984, får allmänheten att tro att krig är fred och 2+2=5.

Det kan också hända att jordbävningen var en varning till Q och den allians som försöker befria mänskligheten. Något som talar för det är att ön hette dödens ö, att signalen kan ha varit riktad till Q, och att det kan ha varit ett hot om världskrig om Q och alliansen/vithattarna fortsätter exponera elitisterna, vilket djupa staten är desperat angelägen om att starta för att förhindra att de exponeras och blir av med sin kontroll.

Något som talar mot det är att det var synkroniserat med slutandet av fred, inte början av ett krig, och inte så långt dessförinnan i drops 2013-2016 hade Q signalerat att de tycks ha tagit kontroll över CIA:s vädermodifikationsatelliter som använder sig av DEW (Directed Energy Weapons) efter ”skogsbranden” i Paradise, CA:

united states - Are these photos of burned home surrounded ...
https://www.stolenhistory.org/attachments/california_fire_2017-jpg.4837/
CA "wild" fires most selective fires ever
https://i1.wp.com/www.aircrap.org/wp-content/uploads/2018/08/House-cut-in-half-.jpg?fit=1040%2C841&ssl=1

Och så frågan om de kan tänkas besitta sådan teknologi. Nikola Tesla uppfann redan på 30-talet en jordbävningsmaskin som han avsåg användas för att hjälpa jorden bli av med stress för att undvika större skador och okontrollerade jordbävningar. Som vanligt med Tesla har man försökt att stryka honom så gott det går ur historieböckerna, och definitivt glömma hans mer ”okonventionella” uppfinningar. Så om Tesla uppfann en jordbävningsmaskin på 30-talet kan man misstänka att amerikanska militären har tillgång till sådan teknik nu.

Det traditionellt lite mer korrupta Amerikanska flygvapnet släppte dessutom på 90-talet rapporten ”Weather as a force multiplier: Owning the weather by 2025”, som nu magiskt trollats bort från internet, till och med från archive.org. Ursprungligen fanns den på http://csat.au.af.mil%2F2025%2Fvolume3%2Fvol3ch15.pdf, där jag senast fann den i augusti 2017. Därefter fann jag den på archive.org som arkiverat sidan, men nu är den även borttagen därifrån. En kopia finns fortfarande på https://geoengineeringwatch.org/documents/vol3ch15.pdf .

Källor:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s