Law of One

Det känns väldigt svårt att ge Law of One rättvisa. Det är en serie kanaliseringar av ett socialt minneskomplex som kallar sig för Ra, som utfördes mellan 1981 och 1984 av Carla Rueckert (”instrumentet”), Dr Don Elkins (frågeställaren) och Jim McCarty. Den är en transkription av 106 sessioner i form av frågor och svar. Boken har skänkt mången vandrare mycket ro.

Medvetenheten om Law of One har ökat exponentiellt de senaste åren, mycket tack vara David Wilcock, som ända sedan 90-talet haft böckerna som en sorts grund för hela sin väldiga efterforskning. I sina böcker har DW även dokumenterat fler än 1 000 datapunkter som nämns i Law of One, vilka modern forskning efterhand kunnat bekräfta.

Ämnena som tas upp varierar från t.ex. historia, livets mening, helande och vår plats i universum till vilka som byggde pyramiderna och varför. Den världsbild som målar upp sig är väldigt genomtänkt och vacker, men ger samtidigt anledning att vakna upp och ägna sin tillvaro här mer medvetet inför kommande skiften..

Via L/L Researchs hemsida kan man gratis ladda ner den senaste uppdaterade versionen av böckerna, som nu kallas ”The Ra Contact: Volume 1-2”, klicka här.

Den första volymen hette tidigare ”The Ra Materials”, de övriga fyra ”The Law of One”, men nu är det alltså bara två volymer i senaste utgåvan.

Här i spellistan nedan kan man även följa originalinspelningarna efterhand de publiceras, vilket måhända är mer för nörden än novisen, då talet är ganska långsamt.

En reaktion till “Law of One

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s