Above Majestic

Above Majestic Poster

Denna dokumentär toppade listorna på både iTunes och Amazon i flera veckor hösten 2018, trots att Facebook i sista sekund förbjöd dem att annonsera, och häromdagen sa upphovsrättsinnehavarna att det nu är ok att dela den gratis på Youtube.

Den handlar om det hemliga rymdprogrammet (Secret Space Program, SSP) som pågått i flera decennier utan allmänhetens kännedom, och ger en bra bakgrund till varför Trump nu vill skapa ytterligare en gren i försvaret, Space Force. Verkligen mind blowing och mycket information att ta in, men det är det värt!

Det ger också en bra inblick i var ufologirörelsen i USA och globalt befinner sig idag, efter vittnesmål de senaste åren från personer och visselblåsare så som William Tompkins och Corey Goode. Till skillnad från To The Stars Academy’s och Tom deLonges så kallade ”limited hangout” med Podesta, Clinton och andra skummisar inblandade är detta the real deal som kräver full disclosure.

Uppdatering 30 juni: Det visar sig att produktionsbolaget inte var lika ok med att filmen delas som producenterna, så filmen är bortplockad. Vill man kan man nog hitta den om man söker lite. Annars är här länken till sidan på Vimeo där man kan streama eller köpa den istället. Klicka här

Den officiella trailern

Uppdatering 23 juli:

Push från djupa staten för starkt begränsat narrativ

Det har talats mycket om To The Stars Academy, Tom DeLonge, AATIP (FBI’s program med pyttebudget i sammanhanget mellan 2007-2012) och det där klippet som sägs ha släppts av FBI. Nu var det aldrig hemligstämplat till att börja med, och det är inte FBI som släppt det, utan det är en person som slutade jobba på FBI som snodde med sig klippet i sista stund, och det är privata organisationer som pushar på detta narrativ, understödda av Fake News mainstream media, betalda skummisar och vanliga människor som gått på det.

Anledningen till att jag tar upp detta är att Above Majestic, som står för Full Disclosure – till skillnad från Clintons och Peddo-Podestas lilla ”hemliga plan” (enl. mail släppta på WikiLeaks) som mer är en s.k. ”limited hangout” och ”partial disclosure”, släpptes av Orchard, och Orchard släppte ganska direkt därefter en dokumentär om Bob Lazar, killen som satte Area 51 på kartan 1989, som för att kapa ufologirörelsen (som till väldigt stor del backar upp Above Majestic).

Till saken hör att dokumentären om Bob Lazar är på en oerhört mycket lägre nivå än Above Majestic, den är nästan på AATIP-nivå. Och killarna bakom den dokumentären, jag tänker då främst på Jeremy Corbell, talar väldigt varmt om AATIP (Peddo-Podestas ”hemliga plan”), det verkar alltså som att de vill pusha sin limited hangout med hjälp av Bob Lazar, som jag är övertygad själv bara utnyttjas i allt detta – man märker det inte minst i dokumentären hur dokumentärmakarna kör med honom.

Det aktualiseras ytterligare av det fåniga eventet på Facebook om att storma Area 51 om några månader som all media älskar att ta upp för att driva med och få folk att prata om. Det tjänar minst två syften: Det aktualiserar Area 51 (och den som blåste visslan, och därmed även dokumentärfilmaren som pushar Peddo-Podestas narrativ), och det ger folk något annat att prata om än alla arresteringar av pedofiler i elitistiska kretsar såsom brittiska kungafamiljen, Hollywood, premiärministrar etc. vilket börjar komma fram alltmer efter Weinstein, NXIVM och Epstein.

Ytterligare en anledning till att jag tar upp detta är att mäktiga influenser tydligt försöker begränsa räckvidden av det mycket mer fullständiga budskap t.ex. Above Majestic står för. Till exempel fick de som sagt inte annonsera sin nya film, talare blockeras från att tala, de blev utkastade och ersatta på ”det andliga Netflix”, Gaia, de får de sämsta tiderna och de minsta salarna på mässor, ingenting rapporteras om det i media, till skillnad från Peddo-Podestas narrativ som blåses upp något väldigt, osv. Så det finns god anledning att visa på att det finns mycket bättre alternativ.

Summa summarum: Gå inte på deras försök att styra narrativet bort från den fantastiska visdomen i Above Majestic och som man kunde ta del av på Gaias program Cosmic Disclosure (fram till och med S12E04) och Wisdom Teachings innan David Wilcock och Corey Goode i grund och botten kickades ut i samband med konstiga stämningar och rykten och ersattes av charlataner som Jason Rice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s