Konsumtion av höga eller låga vibrationer

Fransmannen André Simoneton, en expert på elektromagnetism, utförde på 1930-talet och 40-talet ett experiment som mäter de elektromagnetiska vågorna i vissa livsmedel. Han fann att för att en människa ska ha god hälsa måste de upprätthålla en vibration av 6500 ångström. Källa till denna information: http://www.healthcenternutrition.webs.com via BridgetNielsen.com

Livsmedel som han rankade i sin ”första kategori” med högst vibration var mellan 6 500 och 10 000 ångström: färska frukter, grönsaker, olivolja, söta mandlar, solrosfrön, kokosnöt, soja (har därefter modifierats), jordnötter, hasselnötter och hela korn.

I den andra kategorin, med strålning mellan 6 500 och 3 000 ångström, finns grönsaker kokta i vatten, mjölk, smör, ägg som inte är nylagda, honung, kokt fisk, jordnötsolja, sockerrör och vin.

I den tredje kategorin, med mycket svag strålning under 3 000 ångström, finns saker som kokt kött, korv, kaffe, (svart) te, (vanlig) choklad, sylt, bearbetad ost och vitt bröd.

Den fjärde kategorin uppvisar praktiskt taget ingen energi och innehåller margarin, konserver, alkoholhaltiga alkoholer, raffinerat vitsocker och blekt mjöl.

Genom att använda Simonetons metod skulle konsumtion av livsmedel under 6 500 ångström hindra och försämra vår naturliga vibration och hälsa.

Detta har jag nu ofrivilligt och omedvetet testat då jag under närmare två års tid åt väldigt nyttigt (i princip bara raw food, juice, så gott som allt ekologiskt). Senaste halvåret har det släppt och jag har ätit mycket pizza och glass, kokt och tillagad mat, till och med processad mat då och då, med mera (mycket socker och gluten), inte allt ekologiskt.

De senaste dagarna har jag verkligen känt hur det har börjat påverka hur klar jag känner mig i knoppen. Häromdagen kände jag mig väldigt snöig i bollen, såpass att jag tänkte att så här kan det inte fortsätta, så dagen därpå juicade jag ett kilo morötter med en selleristjälk och en liten lök till frukost, och kände mig återigen ”like a million dollars”. Är man på gränsen tycks det alltså påverka väldigt mycket direkt hur man känner sig, det gör det iallafall för mig nu.

Ytterligare något som jag lagt märke till påverkar energinivåerna märkbart är om jag äter efter 18:00 eller inte. Man ska ju helst inte äta senare än 3-4h innan man går och lägger sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s